Promotor zdrowia

KIM JEST PROMOTOR ZDROWIA FUNDACJI VOX SALUTEM?

promotor-zdrowia

Promotor zdrowia, to osoba, która żyje aktywnie. Nie ważne czy biega, wspina się, jeździ rowerem, chodzi w góry, jeździ na nartach lub łyżwach, pływa, spaceruje czy uprawia różne inne sporty. Nie ważne czy jest młody, w średnim wieku czy jest seniorem. Płeć również nie ma znaczenia.

Kto może być promotorem zdrowia Fundacji VOX SALUTEM?

Każdy! Chudy, otyły, niski, wysoki, sprawny, z ograniczeniami – po prostu każdy, który się choć trochę rusza i wysyła do nas zdjęcia ze swoich nawet małych aktywności. A jeśli się nie rusza to niech zacznie nam wysyłać jak zacznie coś w tym kierunku robić. Niech motywacją będą nasi promotorzy zdrowia.

Zostań promotorem zdrowia naszej Fundacji

Budujemy społeczność Fundacji VOX SALUTEM. Wpłać na konto naszej fundacji kwotę 150 zł tytułem „wpłata na rzecz promocji zdrowia z Fundacją VOX SALUTEM”. Wypełnij na stronie formularz ze swoim adresem do przesyłki, w której po zaksięgowaniu wpłaty otrzymasz koszulkę sportową (T-shirt) z aktualnie drukowanym hasłem. Wysyłaj do nas zdjęcia ze swoich aktywności.
My z zebranych środków będziemy tworzyć kolejne projekty proaktywne, a Ty razem z nami będziesz swoją postawą zachęcać innych do ruchu i zdrowego trybu życia.

promotor-zdrowia

I jeszcze jedno! Mamy wdrożoną aplikację, w której możesz zaprosić współpracowników ze swojej firmy do wspólnych aktywności. Razem możecie cieszyć się małymi sukcesami i lepszym zdrowiem. Możecie także zachęcać innych do aktywnego działania.

Więcej informacji śledź na bieżąco na profilu Facebook oraz LinkedIn.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz na ich użycie.